Feta pasta
Am făcut și eu #fetapasta când deja nu mai face nimeni. Dar na, trebuia să ies și eu cumva în evidență, nu? 😀 Soțul meu
Am făcut și eu #fetapasta când deja nu mai face nimeni. Dar na, trebuia să ies și eu cumva în evidență, nu? 😀 Soțul meu
Am gătit mult cât am fost însărcinată, am încercat chestii noi, ingrediente noi, am făcut torturi și tot felul de tarte, mai ales că am
14 luni Checuleț parfumat, Drăguțel și colorat, Cum mămica mi l-a dat, Iute, iute l-am păpat! 🔹️🔹️🔹️🔹️🔹️🔹️🔹️🔹️🔹️🔹️🔹️🔹️🔹️ Mami aici. Vroiam de mult să fac un
Bună dimineața! Primiți cu o idee bună pentru o cină lejeră? Inspirată din bucătăria italiană, rețeta conține pasatta, mozzarella, roșii uscate, zucchini și la final
Micul nostru dejun de weekend implică de cele mai multe ori ouă. Shakshuka e destul de consistentă, așa că e perfectă în diminețile când putem
Continuăm cu seria de cine lejere și vă prezint azi una mai inedită: piure de pastârnac și conopidă, brânză coaptă și pesto. Piureul este verzui
Ce supă bună am făcut aseară! Na, că mă laud, dar nu fără motiv. Încercați-o și mai vorbim. 🙂 Ingrediente (4 porții): Supă: 🔹️un praz,
Până acum câțiva ani nu știam să fac colivă. Nevoia însă te învață, dar am descoperit între timp că nici nu e mare filozofie să
Frigul de afară mă provoacă să gătesc mâncăruri cremoase, reconfortante, care să ne încălzească la trup și la suflet. Și cum supele cremă sunt mai
Lemon curd, promisiunea unui desert proaspăt, aromat și răcoritor! Deși pare ceva complicat, este super simplu de făcut. Când cochetam cu laboratorul de cofetărie țin