Despre mine

Cucinino.ro

Salutare!

Eu sunt Alina şi îmi place să gătesc. Pe scurt, despre mine: moldoveancă, blondă, stau la curte, în apropiere de Bucureşti. Am un soţ, un copil, plus 3 căţei şi o pisică. Crescută la ţară, pe undeva între Oneşti şi Bacău, pe Valea Tazlăului. Foarte mândră de asta. Copilărie idilică, urcat în copaci, făcut baie în râu etc.etc. Familie de profesori – tata învăţător, mama profă de mate, sora profă de română, mătuşi şi verişori de asemenea. Eu… ASE. Lucrez în vânzări = mici satisfacţii carieristice, mari nervi, stres şi oboseală.

În 2018 am decis că îmi doresc şi altceva de la viaţă, aşa că am urmat cursurile de cofetar-patiser de la Horeca School, unde mi s-a deschis o altă lume in faţa ochilor. Chiar dacă nu profesez în domeniu, cred că asta a fost una din cele mai bune decizii luate în ultimul timp pentru că acolo am avut ocazia să întâlnesc oameni minunaţi şi să mă încarc cu multă energie pozitivă şi creativă. Toate experienţele de acolo m-au completat din toate punctele de vedere şi sunt foarte recunoscătoare pentru asta!

Aici pe blog găsiţi reţete variate, în mare parte uşoare şi cu ingrediente accesibile. Încerc întotdeauna să nu fac risipă de alimente, aşa că multe încep cu „aveam in frigider nişte legume gata să moară şi m-am gândit să fac ceva cu ele”.

Sper să găsiţi inspiraţie pe aici şi dacă vă place ceva, daţi-mi şi mie un semn, să ma bucur şi eu puţin. 🙂