Feta pasta

Am făcut și eu #fetapasta când deja nu mai face nimeni. Dar na, trebuia să ies și eu cumva în evidență, nu? 😀

Soțul meu a zis de chestia asta că e un fel de brânză cu salată de roșii și ceapă, dar coaptă și cu paste în loc de pâine. Nu pot să-l contrazic. 😅

În orice caz, a ieșit bună și e o idee super pentru o cină rapidă și fără prea multe bătăi de cap. Eu am pus telemea în loc de feta și am plusat pe lângă roșiile cherry și cu niște ceapă, ardei, usturoi și măsline.

Ingrediente (4 porții):

🔹️200 g telemea/feta

🔹️500 g roșii cherry

🔹️o ceapă roșie

🔹️un ardei

🔹️10-15 măsline

🔹️3-4 căței de usturoi

🔹️oregano

🔹️ulei de măsline

🔹️500 g paste integrale.

Într-o tavă încăpătoare amestecați roșiile cherry cu ceapa, ardeiul, usturoiul, toate feliate, cu măslinele și uleiul de măsline. Așezați și telemeaua, stropiți-o cu ulei de măsline și împrăștiați niște oregano pe acolo, apoi dați la cuptor, cca 40′, 180°.

Între timp fierbeți pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Când sunt fierte amestecați-le cu brânza și cu legumele.

Gata! 🙂