Tortilla cu fasole, mozzarella și curcan

Știți clișeul ăla, cu „foamea e cel mai bun bucătar”? Bine că am mai tot timpul în casă tortilla din astea, integrale. Ceva, ceva tot găsesc să bag în ele dacă ne roade stomăcelul și nu am timp sau chef să pregătesc ceva mai elaborat.

De când am bebe, în cele mai multe zile mă prinde ora 12-13 fără să apuc să mănânc ceva mai mult decât ce-i rămâne lui la micul dejun. Și cum e păpăcios nevoie mare, e clar că rămân flămandă!:) Așa că improvizez repede ceva după ce îl adorm, ca să apuc să mai fac și altele cât am „pauză”.

Mommy life, ce să-i faci…

Tortilla astea îmi sunt de mare ajutor! Fie că îmi fac tortilla sandwich, fie că îmi fac o omletă în tortilla sau pun, ca acum, ce prind la mână și o rulez ca un burrito, reușesc să prepar totul și să și mănânc în 15-20′.

 

Probabil că fasolea și pesto nu se prea pupă de obicei, dar în burrito-ul ăsta au mers foarte bine. OK, îmi era și foame rău, na. 🤪

Am folosit:

  • 30 g mozzarella tare, răzuită
  • 50 g carne de curcan gătită și tăiată în fâșii
  • 3 linguri de fasole roșie
  • O mână de spanac baby
  • O lingură de pesto.

Am pus succesiv în mijlocul lipiei mozzarella, pieptul de curcan gătit, fasolea roșie, spanacul și pesto. Am rulat tortilla, sigilând bine totul înăuntru, apoi am copt-o puțin pe grill, pe toate părțile.

Hai că am mâncat și azi.🙃