Omletă in tortilla cu porumb și busuioc

Sper că nu v-am plictisit cu tortilla astea, dar chiar este cel mai des pregătit mic-dejuno-prânz pe care mi-l fac de când am copil. Pentru că am parte în 2 timpi și 3 mișcări de un fel sățios și sănătos, care se face repede și se mănâncă și mai repede.

În exemplul de față este o tortilla integrală umplută cu o omletă pufoasă cu porumb și busuioc. Mie îmi place să gătesc omleta repede, nu-mi plac părțile acelea rumenite.

Adică bat bine 2 ouă cu sare și piper și le arunc în tigaia antiaderentă unsă cu puțin ulei de măsline. Aici am pus în ouă cam 2 linguri de porumb și câteva frunze de busuioc, tocate mărunt.

Amestec continuu cu o spatulă până văd că s-a coagulat tot oul. Atunci scot omleta direct pe lipie, distribuind-o uniform. Rulez lipia, sigilând capetele, apoi o pun in aceeași tigaie, să se coacă 2′ pe toate părțile.

Tai ruloul în două și mușc cu încredere.:)