8 luni
Azi la micul dejun am păpat măr copt cu fulgi de hrișcă și iaurt vegan de cocos. A fost foarte bun, am golit tot castronelul! 🍏 Să mai faci, mami!
🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹
Mami aici. Fasolică a făcut alergie la lactate, așa că momentan le evităm. Am descoperit iaurtul vegan bio care este foarte bun, așa că îl folosesc cu succes ca înlocuitor.
Mâncarea bebelușilor nu e neapărat instagramabilă, dar na… Asta e realitatea. 🙂 Am pus-o în a doua poză, prima e de impresie. 😀
Avem așa:
🔹1 măr verde bio tăiat cubulețe, cu tot cu coajă, copt într-un vas de ceramică acoperit (180°, cca 30′), apoi blenduit;
🔹O lingură bună de fulgi de hrișcă crocanți de la Sanovita;
🔹2 linguri de iaurt bio de cocos.
Le-am amestecat pe toate, am lăsat 5′ să se înmoaie fulgii și le-am oferit puiului mâncăcios. 💚
* Aceasta este prima rețetă postată pe contul de Instagram, la începutul lunii august 2022, când bebe de-abia împlinise 8 luni.