Terci de ovăz și hrișcă cu struguri și pară

10 luni

Am fost la bunici în weekend! Tare m-am mai distrat! M-am dat în leagăn, am dormit foarte mult și am păpat numai bunătăți!😋

🔹️🔹️🔹️🔹️🔹️🔹️🔹️🔹️🔹️🔹️🔹️🔹️🔹️🔹️🔹️🔹️🔹️

Mami aici. Ne-am și întors cu traista plină… (a se citi portbagajul 🙂).

De dimineață i-am făcut puștiului un terci tomnatic, cu fulgi de ovăz și hrișcă, pară dulce și struguri parfumați din gradina alor mei. A fost foarte bun!

Pentru o porție am pus:

🔹️ o lingură fulgi de hrișcă

🔹️ o lingură fulgi de ovăz

🔹️ cca 100 ml lapte vegetal de ovăz

🔹️ 1/4 pară

🔹️ 6-7 boabe de strugure.

Am pus la fiert fulgii în lapte.

Para am tăiat-o cubulețe mici, iar boabele de strugure pe jumătate, să le scot sâmburii, apoi i-am mai mărunțit, să nu rămână bucăți de coajă prea mari.

Am adăugat și fructele, am mai lăsat foarte puțin pe foc și gata!

Foarte bun la gust a fost, cumva s-au potrivit toate gusturile acolo în castronel.

Bebe mulțumit, mami fericită! 🥰