Terci de ovăz cu zmeură și struguri

10 luni

A crezut mami că mă păcălește să mănânc chestia asta roz. Hahaha, ce glumă bună! Scoate prajituricaaaa!😋

🔹️🔹️🔹️🔹️🔹️🔹️🔹️🔹️🔹️🔹️🔹️🔹️🔹️🔹️

Mami aici. Încep să înțeleg frustrarea aia, când stai și te agiți în bucătărie cu orele și copchilul, deși flămând, strânge buzele, dă din cap și din mâini și zice „no-no”…

Bine că am reușit să prind lingurița în aer și nu mi-a pictat și pereții în această superbă culoare!

Long story short, am fost să culeg zmeură din curte (da, în noiembrie!🤔 e plină tufa și urmează să se mai coacă), să-i fac ceva bun. Nu mai aveam banană și zic să pun pulpă de strugure pe post de îndulcitor, ceea ce a fost o idee bună. Teoretic, în sensul că puștiul a fost de altă părere…

În fine… L-am mâncat eu cu tac’su și lui i-am dat iar praji cu pere și stafide. Na…

Las totuși rețeta aici, poate prindem alte chefuri și o repetăm, că a fost bună.

Pentru o porție am pus:

🔹️ o lingură și jumătate de fulgi de ovăz

🔹️ 10-11 boabe de strugure

🔹️o linguriță nucă de cocos

🔹️6-7 buc zmeură

🔹️o lingură iaurt de cocos.

Am curățat boabele de strugure de coajă și sâmburi și i-am tocat mărunt. Am pus la fiert fulgii de ovăz în apă, cca 100 ml, împreună cu strugurii și nuca de cocos.

Când a fost gata am amestecat terciul cu iaurtul și cu zmeura zdrobită cu furculița.