10 luni
Ciorbița este unul din felurile mele preferate! 🥣 V-am mai zis că semăn cu tati din acest punct de vedere! 😀
🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹
Mami aici. Pentru cină i-am făcut ciorbă de sfeclă roșie și cartofi și am servit-o cu un pic de iaurt de cocos.
Pentru 3 porții am pus:
🔹O ceapă
🔹1/2 morcov
🔹1 buc de țelină cât o nucă
🔹2 căței de usturoi
🔹O sfeclă roșie mică (eu am avut fiartă, gata cumpărată, dar data viitoare o să fac cu sfeclă crudă pentru o culoare mai vie)
🔹1 cartof
🔹Verdeață – mărar, patrunjel
🔹100 ml suc de roșii
Am tăiat ceapa și usturoiul mărunt și am dat pe răzătoarea mică morcovul și țelina. Le-am înăbușit în ulei de măsline cu un pic de apă.
Am adăugat sfecla dată și ea pe răzătoare, am călit totul împreună puțin apoi am adăugat cartoful, tăiat cubulețe mici.
Am pus sucul de roșii și am completat cu apă, cât să se acopere bine legumele. Am lăsat să fiarbă până când cartofii au fost bine pătrunși.
La final am adăugat verdeața tocată mărunt, am mai dat un clocot și asta a fost tot.
O cină lejeră și gustoasă!