11 luni
Așa m-am chinuit să desprind castronelul ăsta de măsuță, că am obosit și mi s-a făcut foaaarte foame! Am păpat apoi tot terciuliciul!😋
🔹️🔹️🔹️🔹️🔹️🔹️🔹️🔹️🔹️🔹️🔹️🔹️🔹️
Mami aici. A venit comanda de la Dodoli !🥳 Așa faine sunt… I-am luat 2 farfurii de silicon, bolul ăsta, unul de bambus și 2 seturi de tacâmuri super haioase. O să le vedeți pe-aici de-acum încolo. 🙂
Și i-am făcut roșcovanului din dotare un terci foarte bun, cu dovleac, măr, portocală și nuci. Tati a zis că are un pic gust de colivă.🤪 Dar cum nouă ne place maxim, am considerat că e un compliment.😃
Adevărul e că și lui bebe i-a plăcut mult, a mâncat tot-tot!
Pentru o porție generoasă am pus:
🔹️2 linguri fulgi de ovăz
🔹️120 ml lapte vegetal
🔹️1/4 măr, dat pe răzătoarea mare
🔹️1/2 portocală, doar pulpă, fără pieliță
🔹️un pic de coajă de portocală
🔹️o lingură cu vârf de dovleac copt
🔹️o lingură nucă macinată
Am fiert fulgii de ovăz în lapte, împreună cu mărul ras și cu coaja de portocală. La final am adăugat pulpa de portocală tăiată cubulețe, dovleacul și nuca și am oprit focul.