Terci cu fulgi de ovăz și hrișcă, kaki și kiwi

12 luni

Sophie, papi și tu cu mine terciulică? Este foarte bun, să știi!😋

🔹️🔹️🔹️🔹️🔹️🔹️🔹️🔹️🔹️🔹️🔹️🔹️🔹️

Mami aici. Dacă tot ai invitat-o la masă, trebuia să-i mai lași și ei ceva, totuși.😜

Am păpat ieri dimineață un terci exotic, cu banană, kaki, kiwi și nucă de cocos, plus un pic de coajă de portocală. Ne-a plăcut foarte mult, ne-am lins pe degețele și pe copițele, după caz.😄

Pentru o porție generoasă am pus:

🔹️o lingură fulgi de ovăz

🔹️2 linguri fulgi de hrișcă crocanți

🔹️120 ml lapte vegetal

🔹️1/2 banană

🔹️1/2 kaki

🔹️1/2 kiwi

🔹️foarte, foarte puțină coajă de portocală (dacă e mai mult se simte gustul prea tare)

🔹️o linguriță nucă de cocos.

Am pus la fiert fulgii cu laptele vegetal, nuca de cocos și coaja de portocală. După cca 5′, timp în care am amestecat încontinuu, am adăugat banana zdrobită și restul de fructe – kiwi și kaki – tăiate cubulețe, am amestecat bine și am oprit focul.

Yummy!!😋