13 luni
Fasolică, fasolică
Umple repede-o burtică!
Și cu niște pătrunjel,
Crește puiul frumușel!
🔹️🔹️🔹️🔹️🔹️🔹️🔹️🔹️🔹️🔹️🔹️🔹️🔹️
Mami aici. Hai că am făcut și poezie!😜 Și ce altceva am mai făcut aici? Hummus de fasole și pesto de pătrunjel. Pff! Sună poetic au ba?😁
Mă rog, că fii-miu nu a fost neapărat de aceeași părere. Adică na, a păpat, dar nu l-am dat pe spate. Și nu, nu am mâncat soldățeii așa, m-am repliat din mers și am amestecat totul într-un bol, așa am avut mai mare succes.
Cu ce a rămas am să îi pregătesc pentru mâine alte chestii, văd eu. Nu mai am nervi pentru un prânz de 2h ca azi… 😑
În fine. Să vă dau rețetele poate încercați și voi. Eu am pus niște sare și am gustat, e mega-bun! Sigur fac un repeat pt oamenii mari!
Vă dau ingredientele la fiecare, modul de preparare e același: puneți totul într-un chopper și apăsați pe un buton.😄
Pentru hummus:
🔹️o conservă fasole albă, scursă și clătită
🔹️o linguriță tahini
🔹️o lingură ulei de măsline
🔹️zeama de la 1/2 lămâie
🔹️o lingură de apă.
Pentru pesto:
🔹️o legătură de pătrunjel
🔹️1 cățel de usturoi
🔹️50 g semințe de pin, ușor rumenite
🔹️2 linguri ulei de măsline
🔹️o lingură apă.
Cum spuneam, vjjj-vjjjj! Și gata!:)