13 luni
Cina asta a fost interesantă. Nu prea am înțeles ce am mâncat, dar na… Măcar au fost paste! 😃
🔹️🔹️🔹️🔹️🔹️🔹️🔹️🔹️🔹️🔹️🔹️🔹️🔹️
Mami aici. Cu pesto-ul de pătrunjel rămas am încropit niște paste de hrișcă cu pui. Să fiu sinceră, mai bine aș fi pus paste normale, cred că mergeau mai bine, așa s-a simțit destul de mult gustul mai aspru al celor de hrișcă și mai puțin al sosului. Dar pe mâncăcios nu l-a deranjat foarte tare, adică tot a mâncat 3 sferturi din farfurie. 😊
Pentru o porție generoasă am pus:
🔹️2 linguri pesto de pătrunjel
🔹️cca 40 g pui gătit și mărunțit (cam o lingură cu vârf)
🔹️o mână de paste (eu am pus de hrișcă)
🔹️o linguriță drojdie inactivă.
Am fiert pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj, în apă fără sare.
Intr-o tigaie am incălzit pesto-ul cu puiul și un pic de apă.
Când pastele au fost fierte le-am pus în tigaie și am amestecat bine.
La final am presărat drojdia inactivă. Acest pas e opțional, eu am cumpărat de curând și o pun de regulă peste paste, omlete, le dă un gust bun și are și multe vitamine din gama B-urilor.