13 luni
Terciulică-murdărică, papă puiul acușică!
Mami aici. Când credeam că am epuizat toate combinațiile posibile de pus în terci, am mai produs una. Frigiderul este cel care mă inspiră de fiecare dată. Pe principiul: ce-avem noi aici? am descoperit niște struguri. Și pentru că aseară a mâncat jumătate de kiwi, cealaltă jumătate a prins micul dejun. Așadar, pentru o porție am pus:
- 2 linguri de fulgi de ovăz
- 150 ml lapte vegetal (de quinoa am avut eu)
- o lingură nuci pecan măcinate
- 6-7 boabe de strugure (am avut un soi negru, foarte dulce, am tăiat boabele în 4 și le-am scos sâmburii)
- 1/2 kiwi, tăiat în bucăți mici.
Am pus la fiert fulgii de ovăz în lapte; când au fost aproape gata am adăugat boabele de strugure și nuca măcinată, iar la final am pus kiwi-ul.S-a lins castronelul și în această dimineață!