Terci cu fulgi de ovăz și porumb, portocală roșie și carob

13 luni

Ce tare mi-a mai plăcut terciulică-murdărică ăsta! 🍊 Am păpălit până la ultima înghițitură!😋

🔹️🔹️🔹️🔹️🔹️🔹️🔹️🔹️🔹️🔹️🔹️🔹️🔹️

Mami aici. I-am făcut un terci delicios cu portocale roșii și carob, a ieșit dulce-acrișor și super aromat! Profitați de faptul că au apărut portocalele roșii prin magazine și încercați-l!

Pentru o porție generoasă am pus:

🔹️2 linguri fulgi de ovăz

🔹️3 linguri fulgi de porumb

🔹️150 ml lapte vegetal

🔹️o linguriță de carob

🔹️o linguriță fulgi de cocos

🔹️o banană foarte coaptă

🔹️1/2 portocală roșie (doar pulpa).

Am pus la fiert fulgii în lapte, împreună cu pudra de roșcove și nuca de cocos.

Când au fost gata am adăugat banana zdrobită cu furculița și pulpa de portocală roșie, tăiată în bucăți mai mici.

Buuuun rău!😋