11 luni
Ce-am păpat eu de dimineață? Întrebați-o pe mami, eu nu am voie să vorbesc cu gura plină!😛
🔹️🔹️🔹️🔹️🔹️🔹️🔹️🔹️🔹️🔹️🔹️🔹️🔹️
Mami aici. Am reinterpretat pandișpanul cu prune și curmale și am pus în loc struguri și stafide, iar pudra de migdale am inlocuit-o cu nucă măcinată. N-am mai copt în cele 2 ramekin-uri de 12 cm, am pus aluatul într-o formă de chec mică. Probabil că ar fi trebuit să dublez cantitățile ca să iasă ca un chec de dimensiuni normale, dar pentru mânuțele lui bebe e mai bine așa.
🔹️2 ouă
🔹️2 linguri ulei neutru (de sâmburi de struguri am pus eu)
🔹️60 m lapte vegetal
🔹️2 linguri făină
🔹️un vârf praf de copt
🔹️2 linguri nucă măcinată
🔹️1 lingură fulgi de ovăz fini
🔹️o mână de boabe de strugure, fără sâmburi, tăiați mărunt (am pus și albi, și negri)
🔹️2 linguri stafide tocate mărunt.
Am batut cu un tel ouăle cu uleiul și laptele. Am adăugat făina și praful de copt, amestecând ușor să nu se facă cocoloașe. Am pus nuca, fulgii de ovăz, boabele de strugure și stafidele și am amestecat ușor cu o spatulă.
Am pus compoziția intr-o tavă mică de chec de 25×8 cm și am copt la 180°, în cuptorul preîncălzit, cca 30′.