Terci cu fulgi de hrișcă și de porumb, grapefruit și kiwi

13 luni

Eu pap cele mai colorate mic-dejunuri! Și cu efect sigur de scutecel umflățel! 🙊😁

🔹️🔹️🔹️🔹️🔹️🔹️🔹️🔹️🔹️🔹️🔹️🔹️🔹️

Mami aici. Nu că zic, dar vreau să spun că a fost mega-bun terciul ăsta! Și da, confirm, efectul a fost mai mult decât la sigur!🤪😅

Pentru o porție am pus:

🔹️2 linguri fulgi de hrișcă crocanți
🔹️2 linguri fulgi de porumb
🔹️120 ml lapte vegetal
🔹️2 curmale, tăiate cubulețe mici
🔹️o linguriță nucă de cocos
🔹️4-5 felii de grapefruit roz, fără pieliță, tăiate în bucăți mai mici
🔹️1/2 kiwi, tăiat bucăți mai mici.

Am pus la fiert fulgii de hrișcă și de porumb cu laptele și curmalele. Ultimele au rolul de îndulcitor. Am adăugat și nuca de cocos și am lăsat 2-3′ să fiarbă.

După ce am oprit focul am adăugat fructele proaspete și am amestecat bine.

A ieșit un terciulică aromat și dulce-acrișor de la fructe.

S-a lins castronelul!😋