Sfeclă roșie, cartof și spanac

8 luni

Azi am mai păpat o tură! A zis mami să încercăm și chestia asta roșiatică. Eu am fost de acord! 😊

🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹

Mami aici. Pentru că am plecat devreme de acasă, nu am mai apucat să îi dau puiului micul dejun cu fructe. Așa că am mutat prânzul mai devreme și i-am mai dat o masă mai lejeră pe la 5 după amiază. Aveam niște sfeclă fiartă, pe care am ras-o și am combinat-o cu cartof fiert cu usturoi și spanac și cu o lingură de iaurt de cocos.

Pentru o porție am pus așa:

🔹O lingură plină de sfeclă fiartă sau coaptă, dată pe răzătoarea mică

🔹Un cartof mic

🔹2 căței de usturoi

🔹Câteva frunze de baby spanac.

Am tăiat cubulețe cartoful și l-am fiert împreună cu 2 căței de usturoi. Când au fost gata am adăugat spanacul, tocat mărunt și am oprit focul aproape imediat.

Am amestecat totul cu sfecla fiartă și rasă și cu o lingură de iaurt de cocos.